tirsdag den 13. oktober 2015

Rapport fra Frederikshavn (1970)

Ved kvartalskonferencen den 13. oktober i Frederikshavn blev der aflagt en indberetning fra menighedens byggekomité.

Byggeriet er godt i gang.

Præsteboligen er under tag, og man forventer, at præsten kan flytte ind inden årets udgang. Menighedshuset er næsten under tag. Alt kloakarbejde og fundamentstøbning er færdigt.

Expropriationen til europavej 3 og salg af Bethel har indbragt mere end budgetteret i financieringsplanen. Vi har købt et el-orgel af mærket Hamrnond. Byggefondet har indtil nu fået kr. 10.000, og en høstfest indbragte godt kr. 6.500 netto.

Fredag den 17. overværede jeg rejsningen af buekonstruktionen, der skal bære kirkens tag. Nu begynder det for alvor at ligne et kirkebyggeri.

Kvartalskonferencen vedtog at nedsætte en planlægningskomité, bestående af præsten, læglederen og lederne af kirkens arbejdsområder. Nu gælder det om at planlægge arbejdet i det nye kvarter, så vi om et år står rede til at invitere alle naboer, børn, unge, midaldrende og ældre i kirke.

Det er vort ønske og håb, at vor kirke kan blive et andet hjem for kvarterets beboere, at den kan blive en ny udfordring i Frederikshavns kirkeliv, og at Gud vil bruge den til sin ære og menneskers frelse.

F. J.

Bragt i Kristelig Talsmand, 30. oktober 1970

Ingen kommentarer:

Send en kommentar